ŞUBE GELENEKSEL GECESİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Zonguldak Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Aralık 2017

Odamızın kuruluşunun 63’üncü yıldönümü nedeniyle meslekte 25, 40 ve 50. yıllarını dolduran üyelere bir törenle onur plaketlerinin verildiği Geleneksel Gece, 16 Aralık 2017 tarihinde Zonguldak’ta Kilise Yaman Restaurant’ta düzenlendi.

Geleneksel Gece’ye Oda Yönetim Kurulu Üyesi A. Selçuk Soylu, Odamız Zonguldak Şube Yönetim Kurulu Başkanı Birhan Şahin, Zonguldak Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Şube çalışanları, diğer Odalardan, sendika ve demokratik kitle örgütlerinden temsilciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin açış konuşmasını yapan Odamız Zonguldak Şube Yönetim Kurulu Başkanı Birhan Şahin konuşmasında, “Odamız 63 yıllık tarihi boyunca meslek ve meslektaş sorunlarını ülke ve toplumsal sorunlardan ayrılmayacağı bilinci içerisinde oluşan platformlar içinde yer alıyor. Zonguldak’ta kentin sorunlarıyla ilgili çeşitli etkinlikler yaptık. Ülke olarak iyi bir süreçte değiliz, iyi yerlerden geçmiyoruz. Ülkemizde şu an OHAL uygulanıyor. OHAL kaldırılmalı diyoruz. OHAL olduğu zaman bizim ülkemize yabancı yatırımcı gelmiyor. İnsanlar çekiniyor. Turizm geriliyor, turist kaçıyor. Ülkenin kurtuluşu demokrasiden geçiyor. Bu anlamda demokratik kitle örgütlerine ülkenin ihtiyacı var. Demokratik kitle örgütü olarak birbirimize destek vermeye ve sorunların çözümü noktasında mücadele etmeye devam edeceğiz.”dedi.

Birhan Şahin’in konuşmasının ardından söz alan Oda Yönetim Kurulu Üyesi A. Selçuk Soylu katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasında özetle şunları söyledi: “Makina Mühendisleri Odası büyük bir örgüt, 108 bin üyemiz var. Aramızda maden mühendisi arkadaşlarımız, abilerimiz de var. Alınmasınlar, odamız TMMOB’un lokomotif örgütü.  İçimizden geçtiğimiz dönem mesleksizleşme dönemi gibi görünüyor. Meslek sahibi saygınlığı ve meslek örgütü saygınlığı saldırılarla yok edilmeye çalışılıyor. Mesleğimizin onurunu ve saygınlığını korumaya çalışıyoruz. Bu etkinliklerimizde meslek büyüklerimize saygımızı gösterme açısından büyük bir önem taşıyor.”

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından meslekte 25, 40 ve 50. yıllarını dolduran MMO Zonguldak Şubesi üyelerinin plaketleri sahiplerine takdim edildi. Geleneksel Gece, düzenlenen gece yemeği ile sona erdi.