GELENEKSEL GECE

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Kasım 2009 - 30 Haziran 2017

Odamız 55.Kuruluş Yılı Geleneksel Gece Yemeği 14 Kasım 2009 Cumartesi Günü Edirne'de Karabıçak Residence'ta bulunan Turkuaz Organisazyona ait 1000 kişilik Salonda gerçekleştirilecektir.

 Bilet Fiyatları 35 TL/Adet olup Şubemiz ve  Temsilciliklerimizden , Yemeğin düzenleneceği yerden yemek öncesi tedarik edilebilecektir.

Gecemize Edirne dışından gelecek olan üyelerimiz için temsilciliklerimizce toplu ulaşım organizasyonu yapılacaktır. Katılım yapacak üyelerimizin bu toplu ulaşım organizasyonu için şubemiz yada bağlı temsilciliklerine müraacat etmelerini önemle rica ederiz

Yemekte 20:00-21:00 saatleri arasında meslekte 25, 40 ve 50 yılını doldurmuş üyelerimize plaketleri takdim edilecek. 25 yılını doldurmuş üyelerimize gümüş 40 ve 50 yılını doldurmuş üyelerimize altın oda rozeti takılacaktır.

Meslektaşlarımız arasında sevgi,saygı,birlik ve dayanışma sağlayacağına inandığımız bu geleneksel gecemize tüm üyelerimizi eşi,sevdikleri ve çocuklarıyla birlikte bir arada görmekten çok mutlu olacağız.

Saygılarımızla

MMO Edirne Şube Yönetim Kurulu