ÜYE ÖDENTİLERİ TAKSİTLENDİRME

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Edirne Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Mayıs 2012 - 30 Haziran 2017

Sayın Üyemiz,

 

Şubemizin 9. Çalışma Dönemine başladığımız bu günlerde, 2012 yılının sizlere sağlık, huzur, başarı ve mutluluk getirmesini; ülkemizde de barış, demokrasi, insan hakları ve sanayileşme yolunda önemli adımların atıldığı bir yıl olarak geçirilmesini diliyoruz.

Günümüzde bireylerin ülke, kent ve toplumda kararlara etki edebilmeleri ancak örgütlü toplum olabilmekle olanaklıdır. Üyesi olduğunuz TMMOB Makina Mühendisleri Odası bu anlamda önemli görev ve sorumluluklar üstlenmiş, gücünü üyesinden alan "Kamu Kurumu Niteliğinde" bir meslek örgütüdür. Ülkemiz, halkımız ve siz üyelerimiz adına daha etkin çalışmalar yapılabilmesi, sizlerin de Oda çalışmalarına katılması ve katkı koyması ile olanaklıdır.

Bu dönemde üyelerimizin üye ödentilerini ödeyerek çalışmalarımızın daha üst seviyelere çıkarılmasına destek vereceklerine olan inancımız tamdır.

Ekonomik krizlerin sonucu olarak halen çalışmayan üyelerimizin durumlarını Sosyal Güvenlik Kuruluşundan onaylı olarak belgelendirmeleri durumunda ayrıca yine çalışmayan emekli üyelerimizin de aynı şekilde durumlarını belgelendirmeleri durumunda, üye ödentisinin alınmadığını da belirtmek istiyoruz.

Üye ödentilerinizi Maksimum ve Maksimum özellikli kredi kartlarıyla 10 taksitle ödeyebilirsiniz.

Bunun dışında üye ödentilerinizi, Şubemizin İş Bankası 1300 şube kodlu TR 57 000 64 00000 113000 850444 no.lu hesabına ATM veya EFT yolu ile ya da Şubemiz veznesine nakit veya kredi kartına taksitle ödeyebilirsiniz. Ayrıca üyelerimizin toplu olarak çalıştığı işyerlerinde, İşyeri Temsilcimizin organizasyonu ile Şubemiz görevlileri, firmanızda sizleri ziyaret ederek, nakit olarak veya kredi kartına taksitlendirme ile tahsil edebileceklerdir.  Ödenti borcu olmayan üyelerimize ücretsiz olarak "Ferdi Kaza Sigortası" (50.000 TL kaza sonucu vefat ve sürekli sakatlık, 5.000 TL kaza sonucu tedavi masrafları)  yapılmaktadır.

 

İlgi ve desteğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.