AFYONKARAHİSAR İL TEMSİLCİLİĞİMİZDE ODAMIZIN 57. KURULUŞ YILI GELENEKSEL GECESİ KUTLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Aralık 2011

Odamızın 57. Kuruluş yılı Geleneksel Gecesi Afyonkarahisar İl Temsilciliğinde 24 Aralık 2011 tarihinde Anemon Otel'de 210 üyemiz ve eşlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Şube yönetim Kurulu Başkanı R. Erhan KUTLU, Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tayyar ÇAYDARE, Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Cihan ALTUN, Şube Müdürü K. Levent GÜLER, Bilecik, Kütahya  İl Temsilciliklerimizin Yürütme Kurulu Üyelerinin de katıldığı etkinlikte meslekte 25. yılını dolduran 2 üyemize  plaket ve beratları verildi.

 

Afyonkarahisar İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Yıldırım GÖBEL`in konuşması:

 

Sayın misafirlerimiz,

Değerli meslektaşlarım ve kıymetli eşleri

 

Odamızın 57. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlediğimiz Geleneksel Gecemize hoş geldiniz.

Odamızın kuruluşunun 57. yıldönümünü kutluyoruz. Ülkemizin üretme, Sanayileşme ve demokratikleşme mücadelesinde odamız, sizlerle beraber 57. yılını tamamlamıştır.

Yaşamın her alanından olan biz mühendisler; meslek ve meslektaş sorunlarının ülke ve toplum sorunlarından farklı olmadığı; birlikte üretme, birlikte karar alma ve birlikte yönetme ilkesi ile çalışmalarımız sizlerden aldığımız güçle sürdürmekteyiz.

Belirlediği ilkeler doğrultusunda çalışmalarını sürdüren makine mühendisleri odası bilim ve teknolojiyi toplumla buluşturan, üyelerinin çok önemli bir kesimi ücretli çalışanlardan oluşan bir meslek örgütü olarak geleceğimize sahip çıkmanın bizlerin elinde olduğu bilinmektedir. Ekonomik büyümeden ve artan ulusal gelirden çalışanlar olarak hak ettiğimiz payı almanın bizlerin elinde olduğunu bilmekteyiz.

Odamızda 3 kişi teknik görevli makina mühendisi, bir kişi sekreter olarak çalışmaktadır. Odamızda LPG Dolum -Boşaltım Kursları, Araçlarda LPG Sızdırmazlık Kontrolü ve Projelerinin Onaylanması, Proje Vize İşleri, Şase Motor Tetkiki, Periyodik Kontroller ve Bilirkişilik Hizmetleri verilmektedir. Bu yıl içerisinde üyelerimize yönelik 13 adet seminer yapılmıştır. Bir adet LPG Dolum - Boşaltım Personel Kursu, 2 adet LPG Dağıtım Personel kursu açtık. Bu türlü geceler örgütlülüğümüzün güçlenmesi ve üyelerimizin kaynaşması adına çok önemlidir.

Bu gecenin düzenlenmesinde ve diğer konulardaki destek ve katkılarından dolayı Eskişehir Şube yönetim Kuruluna: huzurlarınızda teşekkür ederim.

İyi eğlenceler temennisi ile hepinizi sağlıklı ve mutlu günler diler, saygılar sunarım.

 

 

Afyonkarahisar İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Yıldırım GÖBEL`den sonra konuşan  Eskişehir Şube yönetim Kurulu Başkanı R. Erhan KUTLU`nun konuşmasının tam metni şu şekildedir.

 

 

                  Değerli Arkadaşlar,

              Odamızın 57.  kuruluş yıl dönemini kutlamak için geleneksel olarak Afyonkarahisar İl Temsilciliğimizin düzenledi gecemize hoş geldiniz,  şube yönetim kurulumuz ve şahsım adına hepinizi sevgi, saygı ve dostlukla selamlarım.

                 Böyle hoş bir ortamda sizlerle bizleri buluşturan gecenin oluşumunda emeği geçen arkadaşlarımıza Afyonkarahisar  İl Temsilcilik Yürütme Kurulu  Başkanı Yıldırım arkadaşımızın şahsında teşekkür ediyorum.  

         Öncelikle mesleğinde 50. 40. ve 25. yılını dolduran sevgili meslektaşlarımızı kutluyorum.Mesleğimize, ülkemize bir çok olumlu katkılar verdiklerini hepimiz biliyoruz, yaptıkları çalışmalara teşekkür ediyoruz,  bundan sonrada onlarla ve hep beraber mesleğimiz, ülkemiz ve yaşadığımız kentimizle ilgili bir çok başarılı çalışmalar yapacağımızı biliyor, sağlıklı, mutlu, gönüllerince iyi bir yaşam diliyorum.

          Çalışma dönemi içersinde Ülkemizde ve dünyada, insanlık ve bilim adına yaşanan birçok olumsuzluğun arasında, güzellikler yaratmak için temsilcilik yürütme kurulumuz ve yönetim kurulu olarak çabaladık. Meslek ve meslektaşlarımızın sorunlarının yanı sıra, meslek alanında ülke, kamu ve toplum yararını savunmayı ana ilkemiz olarak kabul ettik.Bu çalışmalarımızı hep beraber bilimden, bilim insanlarından ve sadece sizlerden aldığımız güçle, bir çok üyemizin katıldığı meslek içi eğitim kursları ve çeşitli etkinlikler yaparak, meslektaşlarımızın bilgi ve becerilerini geliştirmeye, yeni kazanımlar sağlamaya çalıştık.Bu çalışmalarımıza katkıda bulunan başta bilim insanları olmak üzere tüm meslektaşlarımıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim

DDeğerli Arkadaşlarım,

1994-2004 yılları arasında Yönetim Kurulu sekreter üyeliği, 2004'den buyana da Yönetim Kurulu başkanlığı görevlerini sizlerin destek ve katkılarıyla şu ana kadar büyük bir mutluluk ve heyecanla yürütmeye çalıştım.Bana bu olanağı tanıdığınız için mutluyum, onurluyum, bu verdiğiniz onuru yaşam boyu büyük bir gururla taşıyacağım, hepinize içtenlikle  ve samimiyetimle teşekkür ederim.  

Değerli arkadaşlar,

     Oda yapısında gerektiği zaman süreklilik, gerektiği zaman yenilenme yapılmasının önemli, görevlerin devrine ve yeni arkadaşlara yer açmak gerekli olduğuna inanıyorum. Bu bilinçle benim için başkanlıktan ayrılmanın zamanı gelmiştir. Ancak şunu bilmenizi isterim ki her zaman Oda ve Şube çalışmalarında, sizlerle birlikte üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğim.              

               Görev yaptığım süreçte birlikte görev yaptığım, onlarla bir arada olmaktan onur duyduğum, her birinden çok şey öğrendiğim, destek ve katkılarını hiçbir zaman esirgemeyen Afyonkarahisar İl  Temsilciği Yürütme Kurulu Başkanı sevgili arkadaşım Yıldırım Göbel`ın şahsında tüm yürütme kurulu arkadaşlarıma temsilcilik  çalışanlarımıza, sevgili Davut KÖRLEK, saygı ve rahmetle andoğım Nuri amcaya, Mustafa`ya, Mahir`e, Yaşar`a,  Süleyman hocaya ve siz değerli meslek taşlarıma  en içten teşekkürlerimi sunuyorum.Çalışmalarımızda destek ve katkı veren üniversitelerimizin değerli yönetici ve hocalarımıza, meslek odaları ve sendikalarımızın yöneticilerine, görüşlerimizi her zaman kamuoyuna sunan değerli yazılı ve görsel basın mensubu arkadaşlarımıza, oda dostlarına, şubemizin tüm üyelerine, ülkemizin aydınlık yüzlü güzel insanlarına en içten ve samimi teşekkürlerimi sunuyorum.

        

                  Değerli Arkadaşlar,

     Odamız meslek ve meslektaş sorunlarının toplum ve ülke sorunlarından farklı olmadığı düşüncesiyle çalışmalarını yürütmektedir. Hepinizin bildiği gibi üyelerimiz meslek temelinde bir araya gelmiş, çok bileşenli, değişik sosyal, siyasal ekonomik konumlara sahip mühendislerden oluşmaktadır.Biz Katılımcı Demokrat Mühendisler olarak şubemizin kuruluşundan bu yana görev yaptığımız süreçte, meslek, meslektaş, ülke ve toplum çıkarlarının korunması temelinde tüm üyelerimizin birlik ve beraberliğini oluşturmaya çalıştık.Biz her konuda ortak çalışma anlayışı ve işbirliğinin geliştirilmesini, katılım ve eşgüdümün sağlanmasını bilgiye ve emeğe saygı duyulmasını, üreterek büyüyen, paylaşarak gelişen bir toplumun, bir kentin, bir ülkenin böyle oluşacağına inanıyoruz.  Şube çalışmalarımızı ve etkinliklerimizi kendi üyelerimizle, hep beraber, tüm örgütümüzü kucaklayan, katılımcılığı esas alan, kurullarına saygı duyan, hiçbir siyasi anlayış, kurum, kişilere bağımlılık oluşturmayan, keyfi uygulamalara prim vermeyen, birlikte üretme, birlikte karar alma, birlikte yönetme anlayışı ile yapmaya çalıştık.           

          

             Değerli Arkadaşlarım,

Katılımcı Demokrat Mühendisler olarak bugüne kadar  bizlere verdiğiniz destek ve katkıya bir kez daha teşekkür ediyorum.Katılımcı demokrat mühendisler olarak bu dönem adayımız olan Hakan Ünal başkanlığındaki genç arkadaşlarımıza da bu desteği vermenizi istiyor ve vereceğinize inanıyorum.

Yönetim kurulumuz adına, keyifli bir gece geçirmenizi diliyor, saygılar sunuyorum.