İŞ GÜVENLİĞİ HAFTASI ETKİNLİĞİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Nisan 2011

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünün Odamızın ISG Komisyonundan iş güvenliği haftasına yönelik , son sınıf öğrencilerine bir seminer talebinde bulunmuşlardır.

İş  Güvenliği  Komisyonu üyesi,  iş güvenliği uzmanımız Ali BORUCU tarafından '' İş Güvenliğinin Temel  İlkeleri  ve  Hukuksal  Boyutu '' konulu bir seminer düzenlenmiştir. 21 Nisan 2011 tarihinde  Endüstri  Mühendisliği  Bölümünde  çok sayıda son sınıf öğrencisi ve öğretim görevlisinin katılımıyla iki saatlik bir seminer verilmiştir.

Özellikle hukuksal konuların  yer aldığı ve kısa bir süre sonra iş hayatına başlayacak olan öğrencilerin, çalışma hayatlarında iş güvenliği ile ilgili dikkat etmeleri ve alınması gerekli önlemler konusunda  bilgilendirilmiştir.