HAVUZ TESİSATI TASARIMI VE UYGULAMALARI SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Aralık 2010

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Eskişehir Şubesi ile Türk Tesisat Mühendisleri Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Şubemiz Eğitim Salonu'nda 22 Aralık 2010 tarihinde "Havuz Tesisatı Tasarımı ve Uygulamaları" konulu seminer gerçekleştirildi.

Eskişehir Makina Mühendisleri Odası Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Ferhat GÜL'ün yönettiği seminerde konuşan Makina Yüksek Mühendisi Sami BÖLÜKBAŞIOĞLU, günümüzde insanlar,  yüzme havuzuna gittikçe artan bir ilgi gösterdiklerini, Çevre ile birlikte denizlerin giderek kirlenmesi ve temiz denizlerden de oldukça az sayıda kişilerin faydalanabilme imkanı bulması; insanların yüzme havuzuna yönlendirdiğini belirterek dünyada ve yurdumuzda havuz yapımı hızla artmaktadır." dedi. Ayrıca mimari görünümüyle bulunduğu yapıya ve çevresine güzellik katan havuzlar, asıl kıymetlerini" filtreleme ve dezenfeksiyon tesisatı " nın mükemmelliği ile yükseltiklerini belirterek istisnasız olarak tüm havuzlarda bu olanakların varlığının kesinlikle istendiğini vurgulayarak; Üyelerimize, havuz yaptıranlara, havuz tesisatının gerek yapımında,  gerek bakımında ve gerekse dezenfeksiyonu konularında bilgi verdi. Etkinliğimizin sonunda katkılarından dolayı Şube Yönetim Kurulu yedek üyemiz Ferhat GÜL konuşmacıya teşşekür belgesi verdi.