ÖĞRENCİ ÜYELERİMİZE YÖNELİK TEKNİK GEZİLERE DEVAM EDİLİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Mart 2024

Eskişehir Teknik Üniversitesi ile  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin    Makina  ve Endüstri Mühendisliği Bölümünde okuyan öğrenci üyelerimize yönelik Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet yürüten Alp Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve   Arıkan Kriko ve Mak. San. Tic. A.Ş.’ne teknik gezi düzenledik.

29 Mart 2024  tarihinde 26 öğrenci üyemizin  katılımıyla gerçekleşen teknik gezide öğrenci üyelerimiz fabrikalardaki imalat makinalarını, imalat aşamalarını ve ürünleri yerlerinde gözlemleyerek verimli bir teknik gezi gerçekleştirdiler.

Teknik gezimizde öğrenci üyelerimize eşlik ederek imalat aşamaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Alp Havacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve   Arıkan Kriko ve Mak. San. Tic. A.Ş.’ne ve firma yetkililerine bize bu imkânı sağladıkları için teşekkür ederiz