TEPEBAŞI BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE BULUNAN YAPILARDAKİ ASANSÖRLERİN YILLIK KONTROLLERİ İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Eskişehir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Aralık 2011

Tepebaşı Belediyesi sınırları içerisindeki asansörlerin yıllık kontrollerinin gerçekleştirilmesi için Makina Mühendisleri Odası ile Tepebaşı Belediyesi arasında sözleşme imzalanmıştır.

Sözleşmenin imza töreninde konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet ATAÇ, ilçemizdeki asansörlerin güvenli olarak kullanılması için akredite muayene kuruluşları tarafından yılda bir kez kontrol edilmesi gerekmektedir. Asansörleri kontrol ettirmekten sorumlu olan Belediyemiz z sınırları içerisindeki asansörlerin yıllık periyodik kontrolleri için Makina Mühendisleri Odası ile sözleşme imzaladığını belirterek, "halkımız artık asansörleri daha güvenli kullanabilecekler" dedi. Makina Mühendisleri Odası Şube Sekreteri Nergis UYGUN BAŞ akredite muayene kuruluşu olarak Tepebaşı Belediyesinin Odamızı tercih etmesinden  dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek,  yaygın örgütlenme ağımız ve teknik bilgi birikimimiz ve uzman kadromuzla uzun yıllardır sürdürdüğümüz asansör periyodik kontrol çalışmalarını akredite muayene kuruluşu olarak sürdüreceklerini, periyodik kontrol çalışmalarına Ocak 2012 ayı içerisinde başlayacaklarını belirttiler.