BAYAN ÜYELERİMİZLE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kayseri Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Ekim 2016

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI KAYSERİ ŞUBESİ BAYAN ÜYELERİMİZ İLE BİRLİKTE CUMHURİYETİMİZİN 93.YILINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLAMAK İÇİN BAYAN ÜYELERİMİZ KAYSERİ MİX YAŞAM MERKEZİNDE YER ALAN KAIJA CAFEDE TOPLANDI.

 

Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi Bayan üye Komisyonu Başkanı Sn.Berrin EYİDEMİR, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Eyidemir, "Yıllardır sevinç, coşku ve bir o kadar da gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 93. seneyi devriyesini karşılamaktayız. Cumhuriyet; Türk Milleti için sadece bir yönetim şekli değil, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin ve kurtuluş savaşının sonucunda elde ettiği bir büyük zaferin sonucudur" ifadesinde bulundu.