ÜYELERİMİZ İLE BAYRAMLAŞMADA BULUŞTUK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kayseri Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

11 Temmuz 2016

ŞUBEMİZ DİNLENME SALONUNDA BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ ARTIRMAK ADINA BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Şubemiz dinlenme salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma etkinliğinde konuşan Şube Başkanımız Sn.Ersin FENER : "Bu topraklarda var olmamızın sebebi bin yıldır böyle bayramlarımızdır. Kendi kültürümüzü muhafaza etmemiz, birbirimize kenetlenmemiz aramıza ayrılık sokmamamız ve bu yolda birlikte hep beraber kenetlenerek bu topraklarda yaşamamızdır. Rahmet ayı olan ramazan sonrası böyle güzel bir bayrama kavuştuk, inşallah gönlünüzden kalbinizden geçen her şey gerçek olur,umarım milletimiz sağlık ve huzur içinde nice bayramlara kavuşur, her günümüz böyle bayram tadında geçsin,bayramınız ve mutluluğumuz daim olsun" şeklinde konuştu