17. Dönem Şube Olağan Genel Kurulu ve Seçimlerimizi Gerçekleştirdik

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Konya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Şubat 2024

17. Dönem Şube  Olağan Genel Kurulu ve Seçimlerimizi Gerçekleştirdik

     Şubemizin 17. Dönem Genel Kurulu ve Seçimleri 17-18 Şubat 2024 tarihlerinde şubemiz hizmet binasında gerçekleştirilmiştir.

     Divan Başkanlığına Prof.Dr. Mete KALYONCU’nun seçilmesi ile başlayan Genel Kurul sürecinde Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Başkan Adayı Erdal TOZOĞLU katılımcılara hitaben;

Çok değerli divan, genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirler, çok kıymetli üyelerimiz, basınımızın güzide temsilcileri,         

           Makina Mühendisleri Odası Konya Şubemizin 17.dönem seçimlerini inşallah yarın gerçekleştireceğiz. Bundan önceki 16 dönemde de Meslekte Birlik Grubundan çıkan adayların seçildiği başkan ve yönetim kurulları; başta Ülkemize, Konya’mıza, üyelerimize ve ailelerine büyük hizmetler vermişlerdir. “Halka hizmet Hak’ka hizmettir” düsturu ile hareket eden, Konya şubemizin etkinliğini ve saygınlığını arttıran, mevcut ve geçmiş dönem başkanlarımıza ve yönetim kurullarına huzurlarınızda teşekkür ederim.    

          Değerli üyelerimiz,

Konya şubemizin kurucu başkanı Ali GEBEŞ’le başlayan sonrasında Sait ÇİNİOĞLU, Musa PAMPU, Prof.Dr. Mete KALYONCU, İsmail ÖZKARAKAYA, Erdoğan DURANSOY ve Doç.Dr. Aziz Hakan ALTUN’la devam eden, Meslekte Birlik şiarının rehber alındığı, mukaddes başkanlık görevini sizlerin destekleri ile inşallah yarın ben üstleneceğim.

Yarın tamamlanacak 17.dönem seçimlerimizle göreve gelecek yönetim kurulumuzla, il ve ilçe temsilcilik yürütme kurullarımızla ve personelimizle camiamıza layık olmak için özverili ve gayretli bir şekilde çalışacağımızı, kıymetli başkanımız sn Aziz Hakan ALTUN’un bıraktığı bayrağı daha da yukarılara taşımak için çaba sarf edeceğimizi burada belirtmek istiyorum. Yoğun çalışma temposunda; danışmanlar kurulu üyelerimiz, komisyon üyelerimiz, iş yeri temsilcilerimiz ve diğer tüm üyelerimizin görüş ve önerilerini değerlendirip “üyesine rağmen değil üyesiyle birlikte” anlayışıyla çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Birlikte güçlü ve etkin olmak, mesleğimize itibar kazandırıp verimli bir çalışma ortamı sağlamak gerek mesleki gerekse toplumsal alanlarda sunduğumuz hizmetleri geliştirip iyileştirmek, üyelerimizin karşılaştığı sorunları ve sıkıntıları çözebilmek, kısacası yer aldığımız her alanda sesimizi sonuna kadar duyurmak ve haklarımızı savunmak için mücadele edeceğiz. “Önce vatan” diyerek, yıkıcı değil yapıcı olan bir anlayışla, ülke ve bölgemizdeki gelişmeleri takip edeceğiz. Bu doğrultuda ülke ve bölge çıkarlarını önde tutan her türlü projeye destek olacağız. Konya’mızda bulunan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile görüşerek, bölgemiz için projeler üretmeye ve çözümler sunmaya gayret göstereceğiz.

            Değerli meslektaşlarım,

Sözlerimin sonunda yarın gerçekleştireceğimiz seçimlere tüm üyelerimizi davet ediyorum. Şahsıma ve yönetim kuruluma göstermiş olduğunuz teveccühe tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Allah (c.c.) yar ve yardımcımız olsun….                                                                                                        

    Genel Kurul, protokol konuşmaları, 16.Dönem Çalışma Raporunun sunulması yine 16.Dönem mali raporun sunulması ve ibrasının ardından, 17.Dönem Yönetim Kurulu ve Oda Merkez Delegelerinin belirlenmesiyle tamamlanmıştır.

    Üyelerimizin yoğun katılımı ile tek liste olarak gerçekleştirilen şubemiz seçimleri 18.Şubat.2024 Pazar günü gerçekleştirilmiştir. Dostluk ve muhabbet ortamında gerçekleştirilen seçimler sonucunda şube yönetim kurulumuz aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

ASİL ÜYELER :                                          YEDEK ÜYELER:

Erdal TOZOĞLU                                     Nurettin YILDIRAN

Adnan KUNTOĞLU                                Hüseyin Emre DURANSOY

Sercan DOĞAN                                      Haşmet Çağrı SEZGEN

Metin ŞAHİN                                           Furkan İNCELİ

Ömer KUŞ                                              Şefika Merve KIR

Ömer AKSOĞAN                                    Alper SUNGUR

Dolunay SARI                                         Kadir GEZGİNCİ