“SURİYE REJİMİNİN BAŞI EZİLMELİDİR”

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Konya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Şubat 2020

   “SURİYE REJİMİNİN BAŞI EZİLMELİDİR”

 

Emperyalist güçlerin maşası olan Suriye rejimi ve diğer terör örgütleri kadın, çocuk demeden can almaya devam etmektedir. Suriye’de devam eden bu savaşın olumsuz yansımaları Ülkemizi de derinden etkilemektedir.

 Bölgemizde yaşanan bu olumsuz olayların sonuncusu maalesef dün gece Suriye’nin İdlib kentinde yaşanmıştır. Alçak Suriye rejim unsurlarının hain saldırısı sonucu 33 askerimiz şehit olmuştur. Bu alçakça saldırı bizleri derinden üzmüştür. Acımız derindir.

Milletimiz tarih boyunca gerek yaşamış olduğu coğrafyanın stratejik konumu gerekse genlerinde barındırdığı liderlik vasıfları nedeniyle bu tür problemlerle sık sık karşılaşmıştır. Bu problemleri aşmamızın yolu, birlik ve beraberlik içinde tek vücut olmaktır.

Eli kanlı Esedin çapulcuları tarafından yapılan bu hain saldırı sonucu şehit olan kahraman askerlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, Türk Milleti'ne ve kederli ailelerine başsağlığı, yaralı Askerlerimize acil şifalar diliyoruz.

Saygılarımla.

 

 

                                                                                                                               Dr. Aziz Hakan ALTUN

                                                                                                                                            BAŞKAN