Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü ziyaret edildi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Şubat 2012

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Alper TURNA, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih ALTIPARMAK, Şube Müdürü Ayşe KARACA ve Şube Teknik Görevlisi Fatma GÜNEŞ 21 Şubat 2012 tarihinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mersin İl Müdürü Mustafa YILDIZ, Üyelerimiz Nurhayat KÜÇÜK ve Sevgi KURT`u ziyaret etti.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı‘nın hizmet alanları ile Odamızın hizmet alanları paralellik göstermektedir. Hizmet alanlarımıza giren tüm konularda karşılıklı işbirliği içerisinde olma mesajı verildi. İl Müdürü YILDIZ, Odamızın bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek bunun güzel bir başlangıç olduğunu ve daha bir çok projede ortak hareket edeceğimizin bilgisini verdi.

İl Müdür Yrd. Mehmet YILDIZ ve Üyemiz Nurhayat KÜÇÜK‘ün ziyareti esnasında Meslektaşımız ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Başkontrolörü Ahmet ÖNCEL ve Adnan Çaldıran ile tanışıldı. Ahmet ÖNCEL‘e MMO rozeti hediye edildi. LPG Sızdırmazlık Raporu ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.