Endüstri Mühendisliği Yazılımları ve Uygulamaları Kongresi Düzenleme Kurulu Toplantısı Gerçekleştirilmiştir.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Temmuz 2011

16 Temmuz 2011 tarihinde düzenlenen Endüstri Mühendisliği Yazılımları ve Uygulamaları Kongresi Düzenleme Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Şubemizden Yönetim Kurulu Üyesi ve EİM-MEDAK Düzenleme Kurulu Üyesi İbrahim YÜCESOY katıldı.

ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ YAZILIMLARI ve UYGULAMALARI KONGRESİ ve SERGİSİ DÜZENLEME KURULU İKİNCİ TOPLANTISI YAPILDI

 

  • Makina Mühendisleri Odası Tarafından İzmir Şube yürütücülüğünde ilk kez düzenlenecek olan Endüstri Mühendisliği Yazılımları ve Uygulamaları Kongresi ve Sergisi Düzenleme Kurulu Toplantısı 16 Temmuz 2011 tarihinde MMO Tepekule İş Merkezi?nde yapıldı.

 

 

Endüstri Mühendisliği Yazılımları ve Uygulamaları Kongresi ve Sergisi Düzenleme Kurulu ikinci toplantısı 16 Temmuz 2011 Cumartesi günü gerçekleştirildi. Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Sekreteri Yunus Yener başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Antalya, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, Mersin, İstanbul ve İzmir Şube temsilcilerinin yanı sıra Endüstri İşletme Meslek Dalı Ana Komisyonu üyeleri katıldılar.

 

Toplantıda Endüstri Mühendisliği Yazılımları ve Uygulamaları Kongresi ve Sergisi hazırlık çalışmaları hakkında genel bilgilendirme yapıldıktan sonra Yürütme Kurulu tarafından hazırlanan taslak program değerlendirilerek; taslak programa ilişkin görüş ve öneriler dile getirildi.

 

Kongre Destekleyen Kurumlar ve Danışmanlar Kurulunun Yürütme Kurulunun önerdiği haliyle onaylandığı toplantıda yeni katılımların sağlanması için Yürütme Kuruluna görev ve yetki verildi.

 

Kongreye katılımın arttırılması amacıyla; e-bülten, cep mesajı, e-posta ve Şube bültenleri ile duyuru yapmasına karar verildi. Kongreye Endüstri Mühendisi Dergisi yayın kurulu üyeleri, EİM MEDAK üyeleri ve şube EİM MDK üyelerinin ve şube yönetimlerinde görev yapan EİM`ler ve teknik görevli EİM`lerin ücretsiz delege olmalarına karar verildi.

 

Toplantıda ayrıca sergi, delege ücretleri, kongre ile ilgili duyurular düzenlenecek sosyal etkinlikler konusunda da görüşler dile getirildi.