Haklarımız, geleceğimiz, halkımız, ülkemiz için söyleyecek sözümüz var çağrısıyla Ankara Sıhhiye Meydanın da buluştuk.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Mayıs 2011

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği`ne bağlı Türkiye`nin dört bir yanından mühendis, mimar ve şehir plancıları 15 Mayıs 2011'de "Haklarımız, geleceğimiz, halkımız, ülkemiz için söyleyecek sözümüz var" çağrısıyla Ankara Sıhhiye Meydanı`nda buluştu. Katılımcılar meslek alanları üzerinden Türkiye`nin sorunlarına dikkat çektiler.Türkiye'nin dört bir yanından gelen mühendis, mimar ve şehir plancıları, "Haklarımız, geleceğimiz, halkımız, ülkemiz için söyleyecek sözümüz var" çağrısıyla Ankara Sıhhiye Meydanı'nda buluştu. Otuz bin kişinin katıldığı mitingte MMO, onbeş bin kişilik kortejiyle ve coşkusuyla alana damga vurdu. "Haklarımız, halkımız, geleceğimiz ve ülkemiz için söyleyecek sözümüz var" adıyla düzenlediği 15 Mayıs Ankara mitingine Şubemizden ve temsilciliklerimizden de otobüsler kaldırılarak, üyelerimizin ve öğrenci üyelerimizin katılımı sağlandı. 15 Mayıs Ankara mitingine 400 üyemiz ögrenci ve yakınlarıyla birlikte katıldık.

 Türkiye`nin dört bir yanından mühendis, mimar ve şehir plancıları Ankara`da toplanarak yürüdük, coşkulu bir şekilde sözümüzü söyledik. TMMOB`nin örgütlü gücünü bir kez daha gösterdik.

Mitingin düzenlenmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarıma, oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, İKK sekreterlerimize, TMMOB ve oda çalışanlarına, mitingimize katılan bütün üyelere, destek veren emek meslek örgütü, siyasi parti ve platform temsilcilerine Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

TMMOB, bundan sonra da eşitlik, özgürlük, bağımsızlık, demokrasi ve bir arada yaşamdan yana mücadelesini örgütlü gücüyle sürdürecektir.

Yaşasın TMMOB
Yaşasın TMMOB Örgütlülüğü