Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit ÖZCAN ziyaret edildi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Nisan 2012

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Alper TURNA, Şube Başkan Vekili Mehmet Akif ERMAN, Şube Sekreteri Birol TEKELİ, Yönetim Kurulu Üyeleri Serpil GÜNEŞ KOCAMAN, Soner ÇAMAK, Hüseyin AYDIN ve Şube Müdürü Ayşe KARACA 17 Nisan 2012 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit ÖZCAN`ı ziyaret etti.

Önümüzdeki süreç içerisinde Makina Mühendisleri olarak kent için yapılacak çalışmaları ve projeleri paylaşan Yönetim Kurulu Başkanımız Alper Turna, "Kent için önemli olan çalışmalarda ve hayata geçirilecek olan projelerde, özellikle de 2013 yılında yapılacak olan Akdeniz Oyunları`nda kendi uzmanlığımızla ilgili konularda elimizden gelen desteği vermeye hazırız." dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, "Makina Mühendisleri Odası ile başta güneş enerji projeleri olmak üzere birçok konuda ortak projeler üretiyoruz. Yeni yönetimle de önümüzdeki süreçte bu projeleri üretmeye devam edeceğiz. Sivil toplum örgütleri ile belediyelerin iç içe çalışması gerekir. Mersin Kent Konseyi Başkanı olarak da bu ilişkileri bire bir yaşıyorum. Bu bağlamda kent için yapacağınız her türlü çalışmada ve projede Büyükşehir Belediyesi olarak yanınızdayız." dedi.