Mezitli Belediyesi ziyaret edildi ve Asansör Kontrolleri için Protokol imzalandı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Mart 2012

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Alper TURNA, Yönetim Kurulu Sekreteri Birol TEKELİ, Şube Müdürü Ayşe KARACA ve Şube Teknik Görevlisi Fatma GÜNEŞ ile birlikte 13 Mart 2012 tarihinde Mezitli Belediye Başkanı Uğur YILDIRIM ve Başkan Yrd. Enver KÜÇÜKALIÇ`ı ziyaret etti. Mezitli Belediye Başkanı Uğur YILDIRIM ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Mersin Şube Başkanı Alper TURNA arasında asansör protokolü imzalandı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Alper TURNA, Şube faaliyetlerimizden ve çalışma programlarımızdan bahsederek kentimiz, halkımız ve meslektaşlarımız adına başarılı çalışmalar gerçekleştirmeyi hedeflediği dile getirdi. Bu kapsamda belediyelerimizle karşılıklı işbirliği içerisinde kentimizdeki tüm asansörlerin kontrollerinin yapılması konusunda protokoller imzaladığımızı ve kamu yararı için en iyi ve etkin şekilde kontrolleri gerçekleştireceğimize değindi. Bunların yanısıra Doğalgaz, LPG Sızdırmazlıkları ve Kentin sorunlarına dair görüşme yapıldı.

Mezitli Belediye Başkanı Uğur YILDIRIM da asansör kontrolleri konusunda Makina Mühendisleri Odasının bu işi sorumluluk bilinci içerisinde gerçekleştireceğine inandığını belirtti ve yeni göreve başlayan yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diledi.