MTSO ile TSE arasında İndirim Protokolü imzalandı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Kasım 2012

13 Kasım 2012 tarihinde MTSO ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğinde yapılan protokolle, TSE tarafından yapılacak olan "Belgelendirme" ve düzenlenecek "Eğitimler"de işletmelerin masraflarının en aza indirgenmesi planlanıyor.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası`nda gerçekleştirilen imza törenine Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tayyar Şen, Türk Standartları Enstitüsü Başkanı Hulusi Şentürk, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Faik Burakgazi, Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ile çok sayıda davetli katıldı.

MTSO ile TSE arasında imzalanan protokolle; TSE`den belgesi olmayan MTSO Üyelerine; kalibrasyon hizmetlerinde yüzde 30, Eğitim hizmetlerinde yüzde 20; TSE`den belgesi olan MTSO Üyelerine ise kalibrasyon hizmetlerinde yüzde 40, Eğitim hizmetlerinde ise yüzde 30 indirim uygulanacak.

MTSO ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) işbirliğinde yapılan protokolle, TSE tarafından yapılacak olan "Belgelendirme" ve düzenlenecek "Eğitimler"de işletmelerin masraflarının en aza indirgenmesi planlanıyor.