Ödüllü Futbol Turnuvamız Başladı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Haziran 2011

06.06.2011 tarihinde Şubemizin düzenlediği "Takımını kur turnuvada sahada sende ol" sloganıyla Ödüllü Futbol Turnuvamız açılış kokteyli ve açılış maçıyla başladı.

Oyun hakimiyetini, top kontrolünü sürekli elinde bulunduran Güneşin Kızları, ara sıra hücuma çıkmaya çalışan, elinden gelenin en iyisi ile mücadele eden, Çağdaş Yönetim karşısında maç boyunca %65`e %35 top hakimiyeti ile üstünlük de kurarak futbolda yapılması gereken her şeyi yaptılar.
Çağdaş Yönetimin savunmasında oluşan karambol sonrasında önüne düşen topu filelere gönderip Şube Çalışanımız Ayşe KARACA Güneşin Kızların`ı 1-0 öne geçiriyordu.
Golün ardından çılgınlar gibi sevinen ve yaptıkları dansla dikkat çeken Güneşin Kızları (Esra DÜNDAR,Fatma GÜNEŞ,Şerife DEMİRCİ, Şükran ELÇİN, Ayfer DİRİM), maç sonuna kadar mücadelelerini bir an bile bırakmadılar. Biraz da şansın etkisiyle 60 dakika sonunda gülen taraf oldular. Bir ilki gerçekleştiren bayan üyelerimizden oluşan Güneşin Kızları takımını cesur davranışlarından dolayı tebrik ederiz.