Öğrenci Üye Komsiyonumuz Nükleer Karşıtı Çadır Kamptaydı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Ağustos 2011

22 Temmuz ? 28 Ağustos tarihleri arasında ?Nükleer Santrallere Hayır? demek için kurulan çadır kampa Şube Öğrenci üye komisyonumuz dönem başı eğitim çalışmasını gerçekleştirmek ve Çadır kampa destek vermek için 3 gün süre ile katılım sağladı.

 Gelecek döneme dair planlamanın yapıldığı eğitim çalışmalarında alt komisyonlar oluşturularak öğrenci üye komisyonu yeni görev dağılımı yapıldı.Değişen TMMOB yasası üzerine tartışmalar sonucunda örgütlülüğün önemine değinilerek mesleğimize sahip çıkmanın gerekliliği bir kez daha vurgulandı.Verimli geçen eğitim çalışmalarının sonunda Nükleer Santral kurulacak olan Akkuyu kampında yaşanılası bir dünya için komisyon üyelerinin sahil boyunda yaptıkları mıntıka temizlikleri,köylülerle birlikte sürdükleri tarlalar,balıkçılarla yaptıkları bilinçlendirme toplantıları, gece sohbetleri ve müzik dinletileri alternatif bir dünyanın, eğlencenin mümkün olduğunu gösterdi.3 günün sonunda bu mücadelenin devamlı olması gerektiğinin kararını alan öğrenci üye komisyonu 7 Ağustosta Büyükecelide yapılacak olan geleneksel etkinliklere katılma sözü verdikten sonra kamptan ayrıldı.