ÖZGÜR ÇOCUK ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Nisan 2008

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 27 Nisan Pazar günü düzenlediğimiz ÖZGÜR ÇOCUK ETKİNLİKLERİ gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında 27 Nisan Pazar günü düzenlediğimiz ÖZGÜR ÇOCUK ETKİNLİKLERİ gerçekleştirildi.Kurtuluş Savaşında kullanılan Nusret Mayın Gemisi gezildi ve gemide Nusret Mayın Gemisinin Hikayesinin anlatıldığı bir sunum izlendi. Ardından Atatürk Trenine, Tarsus Şelalesine gidildi. Yemek yenilikten sonra çocuklarımız resim yaptılar ve  yüzleri  boyandı.Palyaçonun da gelmesiyle çocuklarımızın eğlencesi katlandı.Gezimizin son durağı olan Tarsus Hayvanat Bahçesinde de çocuklarımız çok farklı hayvanlar tanıma şansı buldu. Katılan üyelerimize ve çocuklarına teşekkür ederiz.