Sempozyum Ana Sponsorluk Sözleşmesi KUZEYMAK` la imzalandı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Şubat 2011

7-8 Ekim 2011 tarihlerinde düzenlenecek olan 5. Güneş Enerji Sistemleri Sempozyumu ve Sergisi için Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi adına Şube Sekreteri Erdoğan BAYRAM ve KUZEYMAK Firması sahibi Çetin KARAHASANOĞLU ile 23 Şubat 2011 tarihinde Ana Sponsorluk Sözleşmesi imzalandı.

KUZEYMAK Firma Sahibi Üyemiz Çetin KARAHASANOĞLU, 2. kez Ana Sponsoru olduğu sempozyum ve serginin, ülkemize ve kentimize önemli katkıları olacağına inandığını; Odamızın bu konuda öncü olmasından gurur duyduğunu ve bu birlikteliğin daha sonraki yıllarda da devam etmesini dilediğini belirtti.

Şube Sekreterimiz Erdoğan BAYRAM, desteklerinden dolayı KUZEYMAK Firmasına teşekkür etti ve yıllardır yapılan bu çalışmaların artık önemli bir noktaya geldiğini, yenilenebilir enerji kaynaklarından güneş enerjisinin ön plana çıktığını belirtti.