Yaşlılar Haftası nedeniyle MMO Mersin Şube olarak Tarsus Huzurevi ziyaret edildi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Mart 2012

22 Mart 2012 tarihinde Yaşlılar Haftası nedeniyle Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi olarak Tarsus Huzurevini ziyaret ettik.

Şube Yönetim Kurulu Başkanı Alper TURNA, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Şube çalışanları ve Üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette Yaşlılarla yakından ilgilenerek ziyaret kapsamında onlara karanfil verildi.

Başkanımız Alper TURNA burada yaptığı konuşmasında huzurevinin törenlerde ve bayramlarda ziyaret edildiğini belirterek, huzurevi sakinlerine şöyle seslendi: "Her insanın yaşayacağı bir süreç olan yaşlılık döneminde insanın sağlığı ile birlikte önemli olan dostlukları, yalnız kalmaması, zamanını paylaşabileceği sıcak bir ortam ve dostları ile buluşmasıdır.Yaşlılarımıza olan saygımız ve sevgimiz çok özeldir. Çünkü biz, atalarımıza saygı göstermenin erdemli bir kişilik özelliği olduğunun farkındayız. Yaşlılarımıza karşı her zaman sorumluluk bilinci içerisinde olmamız gerektiğinin farkındayız."