Yenişehir Belediyesi ile asansörlerin yıllık periyodik kontrolü için protokol imzalandı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Aralık 2019

25 Aralık 2019 tarihinde Yenişehir Belesiyesi ile Asansör Kontrol Merkezi olarak asansörlerin yıllık periyodik kontrolü için protokol imzalandı. 

 

Yenişehir Belediyesi Başkanı Sn. Abdullah ÖZYİĞİT, Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi ile  binalardaki asansörlerin bakım, onarım ve denetlenmesi işi için ve Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şubesi ile kamuya açık alanlarda ve işletmelerdeki elektrik sistemlerinin kontrolü işi için aynı gün protokolleri imzalayarak; "İmzalayacağımız iki işbirliği protokolü ile Yenişehir’de hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda yaşamasını sağlayacağız. Can güvenliği söz konusuysa gerekli adımları tereddütsüz bir şekilde atıyoruz. Her iki sivil toplum kuruluşumuz ile bu denetimleri son derece sağlıklı bir şekilde yürüteceğiz." ifadelerini kullandı.

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanımız Sn. Akar Tülücü ise “Bizler kamu çıkarı gözeten akademik meslek odalarıyız. İnsan hayatını içeren konularda regülasyonu sağlamak amacıyla akademik meslek odalarının varlığı, güvenliği kontrol altına almak amacını taşımaktadır. Abdullah Özyiğit başkanımıza gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyoruz." dedi.

Elektrik Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Sn. Seyfettin Atar ise " Sosyal yaşam alanlarımızdaki işletmelerde ve kamuya açık yerlerde emniyet tedbirlerinin alınmamasından kaynaklı kötü durumlar yaşanmaktadır. Bizler yapacağımız çalışmayla bu kötü sonuçların önüne geçeceğiz” ifadelerini kullandı.