AZERBAYCAN VE ÖZBEKİSTAN HEYETLERİNİN GEZİSİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Ekim 2007

18 Ekim 2007 tarihinde Azerbaycan ve Özbekistan Sağlık Bakanlıkları'nda Görevli Heyetler, Samsun'da Cerrahi Aletler Üreten Firmalarda İncelemelerde Bulundu.

18 Ekim 2007 tarihinde Azerbaycan ve Özbekistan Sağlık Bakanlıkları‘nda Görevli Heyetler, Samsun‘da Cerrahi Aletler Üreten Firmalarda İncelemelerde Bulundu. Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi tarafından bu yıl 19-20 Ekim 2007 tarihlerinde 2.‘si düzenlenen Uluslararası Tıbbi Cihazlar İmalatı Sanayi Kongre ve Sergisi‘ne (TISKON) katılmak üzere Samsun‘a gelen Azerbaycan ve Özbekistan Sağlık Bakanlığı yetkilileri (Nadir KALANOV - Özbekistan Sağlık Bakanlığı Maddi - Teknik Altyapı Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı, Abdulvalid ABDUSSAMATOV - UzMed Export firması Müdür Yardımcısı, Elkhan AGHAMURADOV - Azerbaycan Sağlık Bakanlığı İnovasyon ve donanım Merkezi İnovasyon ve Tıbbi Cihazlar Şubesi Müdürü ve Dr. Chingiz HAJIYEV - Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaskanlığı Tıp Hizmetleri Merkezi Klinik Hastanesi Biyomedikal Bölümü Müdürü ), Organize Sanayi Bölgesi‘nde ve Samsun Serbest Bölge‘deki cerrahi alet üretimi yapan firmaları gezdi. Daha sonra Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi‘nde incelemelerde bulunan Azerbaycan‘lı ve Özbekistan‘lı yetkililere Samsun Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ahmet ASLAN ile MMO Samsun Şube Başkanı Kadir GÜRKAN, cerrahi aletler imalatı konusunda bilgi verdi.