İş Güvenliği Mühendis Yetkilendirme Kursu Başladı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Haziran 2009

22 Haziran 2009 tarihinde şubemiz eğitim salonunda "İş Güvenliği Mühendis Yetkilendirme Kursu" başladı. Eğitimde MMO Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri, Mühendislik Etiği, İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı, Fiziksel ve Kimyasal Etmenler, İş Kazaları, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, İş Güvenliği Mühendisi, Meslek Hastalıkları ve İlk Yardım, Kaynak, Elektrik, Basınçlı Kaplar, LPG, Doğalgaz, İş Güvenliği Temel İlkeleri, Risk Değerlendirmesi, Kaldırma ve İletme Makinaları, İnşaat ve Elektrik İşlerinde Güvenlik, Kişisel Koruyucu Donanımlar, Yangın Güvenliği, İş Makinaları Kullanma, Bakım ve Onarımında Güvenlik, Sağlık ve Güvenlik İşaretleri, Elle Taşıma İşleri ve Makinalarda Güvenlik, CE İşaretlemesi konularında katılımcılara bilgi verilecektir. 7 gün sürecek olan eğitime MİEM Eğiticisi Bedri TEKİN ve MİEM Eğiticisi İbrahim ZARALIOĞLU tarafından verilmektedir.