Kriz Yönetimi ve Yansımaları Semineri Gerçekleştirildi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Şubat 2009

28 Ocak 2009 tarihinde şubemiz eğitim salonunda "Kriz Yönetimi ve Yansımaları" adlı seminer gerçekleştirildi.

Seminere şube yönetim kurulu ve çok sayıda üyenin katılımı ile gerçekleşti. Seminer salonunda boş yer kalmaması ülkemizde yaşanmakta olan ekonomik krizin üyelerimiz de ciddi anlamda etkilediğinin bir göstergesiydi. Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hayrettin ZENGİN seminerde katılımcılara küresel mali kriz, krizin ülkemize yansımaları ve kriz sürecinde KOBİlerde çalışmakta olan üyelerimize ve SMM‘li firmalarımıza krizde alınması gereken tedbirler konusunda geniş bilgi vermiştir.