MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI ASANSÖR KONTROL MERKEZİ VE SAMSUN ŞUBESİ ASANSÖR İMALAT VE MONTAJ FİRMALARINI ZİYARET EDEREK BİLGİLENDİRME YAPIYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Kasım 2008

Asansörlerin üretiminden nihai kullanımına kadar CE İşaretlemesi yapmak üzere 95/16/AT (Avrupa Topluluğu) Asansör Yönetmeliği Çerçevesinde AB Komisyonu tarafından 4 Modülde Onaylanmış Kuruluş Olarak yetkilendirilen MMO Asansör Kontrol Merkezi , ilimizde ve Amasya-Çorum-Ordu-Tokat illerinde bulunan Asansör İmal ve Montaj Firmalarını yerinde bilgilendiriyor.

Asansörlerin üretiminden nihai kullanımına kadar CE İşaretlemesi yapmak üzere 95/16/AT (Avrupa Topluluğu) Asansör Yönetmeliği Çerçevesinde AB Komisyonu tarafından 4 Modülde Onaylanmış Kuruluş Olarak yetkilendirilen MMO Asansör Kontrol Merkezi , ilimizde ve Amasya-Çorum-Ordu-Tokat illerinde bulunan Asansör İmal ve Montaj Firmalarını yerinde bilgilendiriyor. Asansör İmalat ve Montaj firmalarına yapılmakta olan bilgilendirme ziyaretlerine  Asansör Kontrol Merkezi görevlisi Mak.Müh. Halim AKIŞIN ve MMO Samsun Şube görevlisi Mak.Müh. Hayati ÇAKIR katılmaktadır.