Öğrenci Üyelerimize Yönelik “Deneyimler Toplantısı” ve “Bölüme Hoş Geldin Kokteyli” düzenlendi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Aralık 2017

28 Kasım 2017 tarihinde Şubemiz ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi işbirliği ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümlerinde eğitim – öğretime yeni başlayan öğrencilere yönelik “Deneyimler Toplantısı” ve “Bölüme Hoş Geldin Kokteyli” düzenlendi.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi işbirliği ile Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen “Deneyimler Toplantısı” ve “Bölüme Hoş Geldin Kokteyli”ne Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol ELEVLİ, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa ÖZBEY, Doç. Dr. Hakan ÖZCAN, Yrd. Doç. Dr. Lütfü NAMLI, Yrd. Doç. Dr. Mevlüt GÜRBÜZ, Yrd. Doç. Dr. Hatice Elif GÜRKAN, Arş. Gör. Onur YONTAR ve çok sayıda öğrenci katılarak ilgi göstermiştir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen Deneyimler Toplantısında açılış konuşması yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyonu Başkanı Doğancan ÜZÜM “Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube’nin öğrencilere yönelik sürdürdüğü çalışmalar, komisyon çalışmaları ve düzenlenecek olan etkinlikler hakkında bilgi vermiştir.

Açılış konuşması yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN “Öğrencilerimizin Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesine kayıt olduğu andan mezun olana kadar olan süreçte kendilerini mesleğe hazırladıklarını, bu süreç içinde öğrenci üyelerimize Bölüme Hoş Geldin Kokteylleri, Deneyimler Toplantıları, Teknik Seminerler ve Geziler, Kişisel gelişim eğitimleri, Bilgisayar Kursları ile donanımlarını artırmaya çalıştıklarını” söylerken GÜRKAN “klasik eğitim sisteminin verdiği eğitim ve donanımlarla günümüz dünyasında iş ve sosyal alanlarda arzu edilen beklentileri karşılamalarının zor olduğunu, yaşam boyu bilgi ve becerilerini geliştirmeleri gerektiğini bunun için Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak düzenlenen etkinliklerle üyelerinin yenilik ve gelişmeleri takip edebilmesi ortamı oluşturmaya çalıştıklarını” belirtti.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Doğancan ÜZÜM’ün moderatörlüğünü yaptığı toplantıda Samsun Yurt Savunma Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mak. Müh. Cahit Utku ARAL “Samsun Yurt Savunma Sanayi’nin Türkiye’deki organizasyonu, üretim konuları, satışta bulundukları ülkeler, roket ve füze sistemleri, havacılık sistemleri, entegrasyon projeleri, teknoloji altyapısı, finansal veriler ve ihracata dayalı üretim” hakkında öğrencilere detaylı bilgi aktararak soru cevap bölümünde gelen soruları cevaplamıştır.

Toplantı sonrası Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN,  Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Birol ELEVLİ ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyonu Başkanı Doğancan ÜZÜM Samsun Yurt Savunma Sanayi A.Ş. Genel Müdürü Mak. Müh. Cahit Utku ARAL’a plaket takdim etmişlerdir.

Toplantının ardından 2017-2018 Güz yarıyılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümünde öğrenime başlayan öğrenciler için verilen kokteylde; yeni öğrenciler, fakülte öğretim üyeleri ve Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile tanışıp kaynaşması ve yeni öğrenci üyelerin kayıt işleminin yapılması sağlanmıştır.