Öğrenci Üyelerimize Yönelik “Yalın Düşünce Yalın Üretim” Semineri Düzenledik.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Ekim 2023

24 Ekim 2023 tarihinde Şubemiz ve Samsun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi işbirliği ile 'Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri'nde eğitim-öğretim gören öğrencilere yönelik 'Yalın Düşünce Yalın Üretim' semineri düzenlendi.

SAMÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, SAMÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Çelik, SAMÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zeynep Ceylan, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminer'de konuşan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan, "Öğrencilerimizi, SAMÜ Mühendislik Fakültesi'ne kayıt oldukları andan mezun olana kadarki süreçte mesleklerine hazırlıyoruz. Bu süreç içerisinde öğrenci üyelerimize yönelik deneyimler toplantıları, teknik seminerler, teknik geziler, kişisel gelişim eğitimleri, bilgisayar kursları düzenliyoruz" dedi.

Klasik eğitim sisteminin verdiği eğitim ve donanımlarla günümüz dünyasında iş ve sosyal alanlarda arzu edilen beklentileri karşılamalarının zor olduğunu söyleyen Kadir Gürkan, "Yaşam boyu bilgi ve becerilerimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bunun için Samsun'da MMO olarak düzenlediğimiz etkinliklerle üyelerimizin yenilik ve gelişmeleri takip edebilmesi ortamını oluşturuyoruz" diye konuştu.

Kadir Gürkan ayrıca "Yalın üretim eğitimini mesleğinin 27inci yılında alabildiğini, günümüzde bir mesleğin lisans diplomasını almanın artık yetmediğini, kendimizi diğer eğitimler ve bilgiler ile de sürekli geliştirmemiz gerektiğini ve verimliliğimizin hat safhaya çıkartılması gerektiğini" söyledi.

Etkinliğe konuk konuşmacı olarak katılan Endüstri Mühendisi Ahmet Özhan Keskin, 'Yalın düşünce, yalın düşünce ile oluşan kültür, değişen düşünce tarzı, yalın yönetim prensipleri, yalın düşüncenin temel prensipleri ve yalın dönüşüm' konu başlıklarında öğrencilere bilgiler aktarmıştır.

Seminer sonrası SAMÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Çelik tarafından Endüstri Mühendisi Ahmet Özhan Keskin'e çiçek takdim ederek teşekkür etti.