Şubemiz Uğur Okulları ve Uğur Kurs ile “Eğitim Protokolü” İmzaladı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Ağustos 2023

3 Ağustos 2023 tarihinde Şubemiz, Samsun Uğur Okulları ve Uğur Kursları adına İlkadım Kampüs Müdürü Seher Kulein ve İlkadım Kampüsü İlkokul Müdürü Görsev Türe ziyaret ederek 'Eğitim Protokolü' imzaladılar.

Şubemiz üyelerine ve 1'inci derece yakınlarının faydalanması amacıyla Samsun Uğur Okulları ve Uğur Kursları ile 'Eğitim Protokolü' imzaladı. Protokole MMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın ile Samsun Uğur Okulları İlkadım Kampüs Müdürü Seher Kulein imza attı.

İmzalanan protokol gereği Uğur Okullarında yapılacak olan yeni kayıtlar için 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemlerine ait Milli Eğitim Mevzuatı çerçevesinde güncel kayıt ücretleri üzerinden %25 indirim ve Uğur Kurs eğitim hizmetlerinde yapılacak olan yeni kayıtlar için 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemlerine ait Milli Eğitim Mevzuatı çerçevesinde güncel kayıt ücretleri üzerinden %10 indirim yapılacaktır.