Şubemiz ve Hera Güzellik ve Estetik Merkezi Arasında Protokolü imzalandı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Eylül 2023

27 Eylül 2023 tarihinde Şubemiz ve Hera Güzellik ve Estetik Merkezi arasında üyelerimiz ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği “Hizmet Protokolü” imzalandı.

MMO Samsun Şube Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen protokol kapsamında, MMO üyelerinin ve birinci derece yakınları Hera Güzellikten alacakları hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek.

Protokol imza töreninde MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın hazır bulunurken, Hera Güzellik Kurucu Ortağı Artun Özgürdal katılmıştır.

İmzalanan protokol ile ilgili açıklamada bulunan Hera Güzellik Kurucu Ortağı Artun Özgürdal, “Hera Güzellik, Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube üyelerine kaliteli hizmet verecek olmaktan dolayı gururluyuz” dedi.

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, “Hera Güzellik ile imzaladığımız protokol sebebiyle mutluyuz. Bugüne kadar Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube olarak üyelerimize yönelik pek çok alanda çalışma yürüttük ve imzalanan protokol ile üyelerimize verdiğimiz hizmeti daha verimli hale getirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.