Şubemiz ve Samsun Doğa Koleji Arasında “Eğitim İndirim Protokolü” imzalandı.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Eylül 2023

27 Eylül 2023 tarihinde Şubemiz ve Samsun Doğa Koleji arasında üyelerimize yönelik “Eğitim İndirim Protokolü” imzalandı.

Protokole MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın ile Samsun Doğa Koleji Kurumsal İletişim Müdürü Büşra Erol imza attı.
MMO Samsun Şube Hizmet Binası’nda imzalanan protokol ile ilgili bilgiler veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydın, "MMO Samsun Şube olarak başta seminerler olmak üzere düzenlediğimiz birçok etkinlik ile her alanda eğitime ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. Bugün imzaladığımız bu protokol ile de üyelerimizin ve onların 1'inci derecede yakınlarının ilimizin seçkin eğitim kurumlarından olan Samsun Doğa Kolejinin imkânlarından faydalanmalarını sağladık. Protokolümüzün her 2 kuruma hayırlı olmasını diliyorum. MMO Samsun Şube olarak kurumlarla her türlü iş birliği faaliyetlerimiz sürecek" dedi.

Samsun Doğa Koleji Kurumsal İletişim Müdürü Büşra Erol ise, “MMO ile yapılan protokol bizler için memnuniyet verici. Protokol kapsamında MMO üyeleri ve yakınları kurumumuzun kaliteli eğitim imkânlarından faydalanabilecekler. MMO ile örnek bir iş birliğine imza attığımızı düşünüyorum" diye konuştu.