TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı 2018 Basın Toplantısına Katılım Sağladık.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

26 Mart 2018

21 Mart 2018 tarihinde Serra Otel’de düzenlenen TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı 2018 basın toplantısına katılım sağladık.

Fuar hakkında bilgiler veren TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, “Bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceğimiz fuarı geçen yıl 35 bine yakın ilgili ziyaret etti. Fuarımız, şehrimizin alt yapı, üst yapı ihtiyaçları için gerekli ürün ve ekipmanlarını içermektedir” dedi.

Basın toplantısında konuşma yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN “Fuarın sektörler açısından çok önemli olduğunu, İnşaat sektörü birçok sektörü ilgilendirdiği gibi bizim odamızı da ilgilendiriyor. Isıtma, makine, havalandırma, soğutma, dikey ulaşım ve su tesisatı gibi alanlar bizim meslek disiplinimize giriyor. Bu fuarı önemsiyoruz, çünkü hem meslektaşlarımızın yaptığı çalışmalar aktarılıyor hem de gelişen teknoloji ve ürünler ilgililerle buluşturuluyor. Bu fuarda da “Havuz İmalatları” ve “Tesisatta Son Teknoloji Balanslama, Su Kalitesi ve Basınçlandırma Uygulamaları” seminerleri düzenleyeceğiz” dedi.