VALİLİKTE DOĞAL GAZ TOPLANTISI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Aralık 2006

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesinin önerisi ile Samsun Valiliği öncülüğünde kurulan Samsun Doğal Gaz Komisyonu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Makina Mühendisleri Odasi Samsun Subesinin önerisi ile Samsun Valiligi öncülügünde kurulan Samsun Dogal Gaz Komisyonu ilk toplantisini gerçeklestirdi. Samsun'daki doğalgaz çalışmaları ile ilgili mevcut durumu değerlendirmek ve bundan sonraki çalışmaların sağlıklı yürümesi için yol haritası oluşturulması amacıyla kurulan komisyon Vali Yardımcısı Mustafa İngenç başkanlığında, Valilik toplantı salonunda bir araya geldi. İl Müdürlükleri, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, D.S.İ., Tedaş, Belediyeler ve Meslek Odalarının yanı sıra Botaş ve Samgaz da toplantıda yer aldılar. Samgazın yaptığı çalışmalar, kamu kuruluşlarının doğal gaza geçiş sürecinde yaşanan sorunların yanı sıra, olası bir yangın- zehirlenme gibi felakette, Samsun'da yeterli müdahele ünitesinin olmaması ve çözüm önerileri tartışıldı.