‘Belediye Başkanını toplumcu ve halkçı sanıyorduk’

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Zonguldak Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Aralık 2021

 

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şube Başkanı Birhan Şahin, il genelinde süresi dolan asansörlerin protokollerinin yapıldığını açıkladı. 16 belediye ile protokol imzaladıklarını belirten Şahin, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’i eleştirerek “Toplumcu ve halkçı bir yönetim’ anlayışına sahip olduğunu düşünüyorduk” dedi.
Protokol imzaladığı belediyelerin başkanlarına teşekkür eden Birhan Şahin “Şube etkinlik alanımızda bulunan Zonguldak İl Özel İdaresi, Kdz. Ereğli, Çaycuma, Gökçebey, Çaydeğirmeni, Elvanpazarcık, Karaman, Beycuma, Bakacakkadı, Perşembe, Muslu, Çatalağzı, Filyos, Saltukova, Gülüç, Ormanlı ve Kandilli Belediyeleri ile devam eden protokoller çerçevesinde asansör kontrolleri yapılıyor” dedi.
Birhan Şahin, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Bugün, kentlerimizin ve toplumun ihtiyacı olan temel yaklaşım, ‘toplumcu ve halkçı bir yönetim’ anlayışıdır. Üzülerek belirtmek gerekirse, bu anlayışa sahip olduğuna inandığımız Alaplı Belediyesi Şubemize yazılı olarak Alaplı Belediyesi ve TMMOB Makina Mühendisleri Odası arasında imzalanan ve yılsonunda süresi dolan protokolün 2022 yılında devam etmeyeceğini bildirmiştir. Asansör kontrollerinin piyasalaştırılmadan, kamusal denetim yaklaşımı içerisinde yapılması gerekliliğinden hareketle, yeni süreçte Alaplı halkının güvenli bir şekilde asansörlerden yararlanabilmesi adına tüm bilgi, birikim, donanım ve deneyimimizle her türlü yardımı ve desteği sağlayacağımızı bildirir, yeni süreçte kendilerine başarı ve kolaylıklar dileriz.”

 

 
Haber : Öznur GÜNEŞ