ŞUBE GENEL KURULU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Zonguldak Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Mart 2012

ŞUBE GENEL KURULU

BASINA VE KAMUOYUNA

 

 TMMOB Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi 10. Genel Kurulu 22 Ocak 2012 Pazar günü yapılan seçimlerle tamamlandı. Genel Kurulda 7 asıl 7 yedek Yönetim Kurulu Üyesi ile 16 Genel Merkez Delegesi belirlendi. Genel Kurula katılarak bizlere destek veren tüm üyelerimize, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine, sendika, dernek, meslek odası, sivil toplum örgütü yöneticilerine ve basın mensuplarına teşekkür ediyoruz.

 

Resmi olmayan sonuçlara göre Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine Birhan ŞAHİN, Hüseyin TORAMAN, Ahmet ZOROĞLU, Mustafa EYRİBOYUN, Necati AKKAŞ, Fatma ÖZTÜRK KOÇ ve Melih BAŞÖREN; Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine Olcay ÖZDEMİR, Kadir ÇELİK, Serpil KARAKUŞ, Halil Bayram BALIKÇI, Burak Hamdi TAŞKIRAN, Hasan Andaç ACAR ve Alper BAKİOĞLU seçilmişlerdir. Yeni seçilen Yönetim Kurulu sonuçların kesinleşmesinden sonra tüzük gereği toplanarak görev bölümü yapacaktır.

 

Yeni seçilen Yönetim Kurulu olarak 10. çalışma döneminde mesleki demokratik kitle örgütü olarak tanımladığımız Oda`mızda yapacağımız tüm çalışmalarda "birlikte üretme, birlikte karar alma, birlikte yönetme" anlayışıyla; meslek ve meslektaş sorunlarının ülke sorunlarından ayrılmayacağının bilinci ile üreten, sanayileşen, kalkınan, bağımsız ve demokratik bir ülke için emekten, halktan yana politikaların yaşama geçirilmesini ve kamu çıkarlarının korunmasını temel ilke olarak kabul etmekte, bu ilkeler doğrultusunda politikalar oluşturulması konusunda üyelerimizin ve kamuoyu duyarlılığının geliştirilmesi için daha güçlü ve daha etkin bir "Meslek Odası" yaratmayı hedeflemekteyiz.

 

Geçtiğimiz hafta Soğuksu Pazaryerinde çatı çökmesi sonucu yaşamını yitirenlerin yakınlarına başsağlığı, yaralılara geçmiş olsun diliyoruz. Bu ve benzeri yaşanmış veya yaşanılacak faciaların nedeni mühendislik biliminin yerinde ve yeterince öncelikli kullanılmıyor olmasıdır. Bu tür faciaların yaşanmaması için aklı ve bilimi karar verme süreçlerinde ön planda tutmanın gerektiğine inanıyoruz.