YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Zonguldak Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Mart 2012

YAPILACAK ÇOK İŞ VAR

‘Yapılacak çok iş var‘

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Şubesi‘nin çiçeği burnunda Başkanı Şahin;

 

15 Şubat 2012, 19:38

 

Erzincan İli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Yalçın ve Yönetim Kurulu üyeleri, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi‘nin çiçeği burnunda Başkanı Birhan Şahin‘i ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Şahin, Zonguldak‘ta yapılacak çok iş olduğunu ve demokratik sivil toplum örgütü ve meslek örgütlerinin daha önemli roller üstlenmesi gerektiğini ifade etti. Erzincan İli Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkan Yalçın‘ın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Kal, Halil Akçay, Kenan Güneş, Fikret Tunç ve Ali Bayır‘ı, Şahin ve Necati Akkaş karşıladı.

YALÇIN; "ŞEHRİMİZİN SORUNLARI KONUSUNDA ÇALIŞMALARINDA BAŞARILAR BEKLİYORUZ"

Yalçın, "Zonguldak‘ta bulunan sivil toplum örgütlerini ve kuruluşlarını ziyaretlerimiz sürüyor. Makina Mühendisi arkadaşımız Birhan Şahin, aynı zamanda bizim hemşehrimiz, derneğimizin kurucu başkanıdır, kendisine başarılar diliyorum. Şehrimizin sorunları konusunda çalışmalarında başarılar bekliyoruz, kendilerine destek vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Şube Başkanı Şahin ise, kendisine verilen destekten dolayı herkese teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"DAYANIŞMA İÇERİSİNDE BULUNACAĞIMIZ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ"

"Zonguldak‘ta yapılacak işler çok, demokratik sivil toplum örgütü ve meslek örgütlerinin daha önemli roller üstleneceği, daha zorlu koşullarda bir arada dayanışma içerisinde bulunacağımız bir süreçten geçiyoruz. Özellikle Zonguldak başta olmak üzere ülke için çok da kolay geçecek gibi gözükmüyor. Bu tarz derneklerin, örgütlenmelerin gerek kent halkı için, gerekse ülkede yaşayan insanlar için önem olacağını düşünüyoruz. Bundan sonra ki çalışmalarda beraber olacağız ve omuz omuza durmaya devam edeceğiz."