AİDAT ÖDEMELERİNİZİ TAKSİTLENDİRİYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Kasım 2010

Değerli Üyemiz,

TMMOB Makina Mühendisleri Odası  Adana Şubesi sizlerden aldığı güç ile 21. Dönem çalışmalarına başlamıştır.

Bildiğiniz "Kamu Kurumu Niteliğinde" bir meslek örgütü olan TMMOB Makina Mühendisleri Odası meslek alanındaki çalışmalarının yanı sıra ülke sorunlarının çözümünde de aktif bir rol oynamaktadır.

Odamız 57 yıllık birikimiyle şekillendirdiği faaliyetlerini, şubeleri, temsilcilikleri, mesleki denetim büroları, işyeri temsilcileri ile "üyenin olduğu her yere" ulaştırmaktadır.

Günümüzde bireylerin ülke, kent ve yerel yönetim birimlerinde söz ve karar sahibi olabilmeleri ancak örgütlü bir yapı ile olanaklıdır.

Bizlerin; Ülkemiz, halkımız ve siz üyelerimiz adına daha etkin çalışmalar yapılabilmemiz, sizlerin  Oda çalışmalarına yapacağınız katkı ile doğru orantılıdır.

Bu katkıların en önemlisi aidiyet duygusu ve onun göstergesi olan aidatlardır.

21. Dönem Şube Yönetim Kurulu olarak üyelik aidatlarını zamanında ödeyerek çalışmalarımızın daha üst seviyelere çıkarılmasına destek vereceğinize olan inancımız tamdır.

Ancak, ekonomik krizlerin sonucu olarak halen çalışmayan üyelerimizin durumlarını Sosyal Güvenlik Kuruluşundan onaylı olarak belgelendirmeleri, çalışmayan emekli üyelerimizin de aynı şekilde durumlarını belgelendirdiklerinde, çalışılmayan zamanlar için üye aidatı alınmamaktadır.

Aidatlarınızı anlaşma yaptığımız Maksimum ve Bonus özellikli Kredi Kartlarına taksitlendirilerek  daha kolay şekilde ödeyebileceksiniz.

Taksitlendirme işlemlerini, İş bankası Maksimum Kredi Kartı ve Maksimum özellikli kartlara 10 taksit, TEB Bonus Kredi Kartı ve Bonus özellikli kredi kartlarıyla 4  taksit olarak belirlenmiştir.

Bunun dışında üye aidatlarınızı İş Bankası Barajyolu 6013 -531920 no‘lu şubemiz hesabına (IBAN NO: TR 090006400000160130531920) ATM veya EFT yolu ile ya da Şubemiz ve Temsilcilik veznelerine nakit veya kredi kartıyla taksit yaptırarak ödeyebilirsiniz.

Aidat borcu olmayan üyelerimize ücretsiz olarak 50.000 TL. bedelli"Ferdi Kaza Sigortası"  yapılmaktadır.

İlgi ve desteğiniz için teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Üye aidat borcunuzu Şubemizden öğrenebilirsiniz.

Tel:  0322 2326420  (Dahili 114 /112)