1 MAYIS`TA ONBİNLER SIHHIYE MEYDANI`NDAYDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Mayıs 2013

1 Mayıs "Birlik, Mücadele, Dayanışma Günü", Ankara Sıhhiye Meydanı`nda binlerce kişinin katılımıyla coşkuyla kutlandı.

Ankara‘da DİSK, KESK, TMMOB, TTB öncülüğünde tren garında buluşan binlerce kişi, gerçekleştirilecek olan miting için kortejler halinde Sıhhiye Meydan`ına doğru yürüyüşe geçtiler. Alanı dolduran onbinler, insan onuruna yakışır bir yaşam, barış, özgürlük, demokrasi için tek yürek oldular. TMMOB pankartı arkasında toplanan mühendis, mimar ve şehir plancıları; tren garı önünde toplanan onbinlerce kişi ile birlikte, "Yaşasın 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma" sloganıyla Sıhhiye Meydanı‘ndaydılar.

Demokrasi mücadelesinde ve Gezi olayları sırasında yaşamını yitirenler anısına saygı duruşunun ardından, alanda bulunan onbinler hep bir ağızdan "1 Mayıs" marşını söylediler.

 

Makina Mühendisleri Odası üyeleri, çalışanları ve öğrenci üyeleri, emeğin hakları ve bayramı için 1 Mayıs kortejlerinde yerini alarak, bütün emekçilerin başka bir dünya ve Türkiye özlemini alanlarda paylaştılar.