ANKARA YETKİNLİK VE DİJİTAL DÖNÜŞÜM MERKEZİ'NE (MODEL FABRİKA) TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Eylül 2019

MMO Ankara Şube tarafından 3 Eylül 2019 tarihinde "Ankara Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi'ne (Model Fabrika) teknik gezi düzenlendi.

16 üyemizin katıldığı teknik gezide, Model Fabrika Direktörü Ufuk Kaya ve Model Fabrika Eğitmeni Aybars Gülensoy tarafından Model Fabrika'nın kuruluş amacı, yalın düşüncenin ne olduğu ve neden gerekli olduğu ile Standart İş Prosedürü (SOP) hakkında bir eğitim verilmiştir. Akabinde Model Fabrika eğitmenlerinden Aybars Gülensoy ve Yunus Ege öncülüğünde, örnek bir iş akışı üzerinden geziye katılan üyelerimiz tarafından her bir istasyon için Standart İş Prosedürü hazırlanmıştır. 

Teknik geziye, üyelerimiz ile birlikte Şube Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Uçar, Şube Teknik Görevlileri Mualla Özgür Özkan ve Alper Doğan da katıldı.