ARAMIZDAN AYRILIŞININ 20. YILINDA SUAT SEZAİ GÜRÜ`YÜ ANDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Ocak 2013

29 Ocak 1993 tarihinde, Oda görevi sırasında geçirdiği elim bir trafik kazasında yaşamını yitiren Oda Genel Sekreterimiz Suat Sezai GÜRÜ?yü, aramızdan ayrılışının 20. yılında sevgi ve saygıyla andık.

Suat Sezai Gürü için yapılan anma programında; TMMOB, Oda, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ve çalışanları, eski yönetim kurulu üyeleri ile mücadele arkadaşları bir araya geldi.

MMO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar konuşmasında, Suat Sezai Gürü?den beri devam eden mücadele geleneklerinin, bugün de aynı hızla devam ettiğini vurguladı.  TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı ise konuşmasında; Suat Sezai Gürü?nün mücadele gücünün bugün TMMOB ve Oda örgütlenmesindeki öneminden bahsederek, onun açtığı bu mücadelede, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini söyledi.

Daha sonra söz alan mücadele arkadaşları da, kimi zaman duygusal anlar yaşatan konuşmalarında Suat Sezai Gürü?nün örnek kişiliğinden bahsederek, onunla ilgili anılarını paylaştılar..

 

Başını omzuma yasla, göğsümde taşıyayım seni,

gövdem gövdene can olsun.