"ASANSÖR MOTORLARINDA VERİMLİLİK" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Aralık 2010

Sunumu; Şubemiz Asansör Komisyon Üyesi Ferdi ERDOĞDU tarafından yapılan "Asansör Motorlarında Verimlilik" konulu seminer, 23 Aralık 2010 tarihinde 97 kişinin katılımıyla MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Şube Müdürü Hüseyin DİNÇER tarafından yapılan seminerde; önemli noktalara değinen Ferdi ERDOĞDU "Günümüzde sanayi ve kalkınmanın en önemli parametresi elektrik enerjisidir. Elektrik enerjisine duyulan ihtiyaç her geçen yıl %4 ile %8 oranında artmaktadır. Ülkemizdeki enerji üretimi ve tüketimi de göz önüne alınacak olursa enerji ihtiyacındaki artışı karşılayabilmek için yeni üretim tesislerinin kurulması ve enerji iletim hatlarının devreye sokulması gerekir. Bugün yaygın olarak kullanılan elektrik enerjisinden daha verimli yararlanmak gerekir. Artan elektrik ihtiyacını karşılamak için yeni enerji kaynakları oluşturmanın yanında var olan enerji kaynaklarını daha verimli bir şekilde kullanmak gerekmektedir. Binaların enerji tüketiminin belli bir kısmı asansörler tarafından harcanmaktadır. Bu bağlamda asansörler enerji tasarrufunda önemli bir yer teşkil etmektedir. Yapılan çalışmada Asansör Motorlarında Verimliliği irdeliyoruz." şeklinde açıklamıştır

Seminer sonunda Ankara Şube Asansör Komisyon Başkanı SADRETTİN UZUNGET tarafından, semineri gerçekleştiren Ferdi ERDOĞDU‘ya katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.