"ASANSÖRÜ OLUŞTURAN PARÇALARIN TANITIMI VE İŞLEVSEL ÖZELLİKLERİ" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Şubat 2013

Açılış konuşması MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender tarafından yapılan seminer, 22 Şubat 2013 tarihinde MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu`nda gerçekleştirildi.

 

 

Sunumunu Makina Mühendisi ve Asansör Komisyon Üyesi Hasan Selçuk Altıer`in yaptığı seminer, 120 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Altıer sunumunda; günlük yaşamımızın önemli bir parçası olan ve her gün en az üç-dört kez bindiğimiz araç olan asansörlerin basit bir kabin değil, 2 bini aşkın parçadan meydana gelen komplike sistem olduğu belirterek, bu anlamda, asansörü oluşturan parçaları ve bu parçaların işlevsel özelliklerini bilmek, asansör kazalarını önlemek için gerekli olan güvenlik önlemlerini almak açısından da büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

Seminer sonunda, sunumu gerçekleştiren Hasan Selçuk Altıer?e katkılarından dolayı, Sadettin Özkalender tarafından teşekkür plaketi verildi.