ÇUBUK, BEYPAZARI, NALLIHAN, ETİMESGUT VE ÇANKIRI BELEDİYELERİ İLE ASANSÖR PROTOKOLÜ ÜZERİNE GÖRÜŞMELER YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Aralık 2012

MMO Ankara Şube heyeti, 12, 13 ve 14 Aralık 2012 tarihlerinde Çubuk, Beyzapazı, Nallıhan, Etimesgut ve Çankırı Belediyeleri ile Asansör Protokolü üzerine görüşmeler gerçekleştirdi.

MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sadettin Özkalender, Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Nihat Ercanlı ve Asansör Kontrol Merkezi Sorumlusu Cemal Gedikoğlu, A Tipi Muayene Kuruluşu olan Odamız ile asansör kontrol protokolü imzalamak ve güvenli asansörlerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere; 12 Aralık 2012 tarihinde Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, 13 Aralık 2012 tarihinde Beypazarı Belediye Başkanı Cengiz Özalp,  Nallıhan Belediye Başkanı Ahmet Adnan Okur ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel`i makamında ziyaret ettiler.

14 Aralık 2012 tarihinde ise, Çankırı Belediyesi ve Şubemiz tarafından ortaklaşa düzenlenen "Güvenli Asansörler" konulu seminere katıldık. Seminerin açılış konuşmasını gerçekleştiren MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Saadettin Özkalender, "Isı Pay Ölçerler" ile ilgili bilgilendirme yaparak, bu konuda, seminere katılan bina yöneticileri tarafından iletilen soruları cevaplandırdı. Daha sonra, MMO Ankara Şube Asansör Kontrol Merkezi sorumlusu Cemal Gedikoğlu "Asansör Güvenliği" ile ilgili, Şubemiz tarafından hazırlanan bir sunum gerçekleştirdi.