"DOĞALGAZ UYGULAMALARINDA YAPILAN HATALAR" KONULU EĞİTİM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Ekim 2012

Açılış konuşmasını MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Alaaddin Eksin tarafından yapılan seminer, 03 Ekim 2012 tarihlerinde MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu`nda gerçekleştirildi.

Sunumu Makina Mühendisi Hakan Yavuz tarafından yapılan seminere 75 kişi katıldı. 

Hakan Yavuz sunumunda; yetkisiz kullanım ve eğitimsizlik gibi nedenlerden dolayı tesisat döşenmesi sırasında, dış iklim şartları, iç mekan gereksinimleri, mahalli şartlar, maliyet etkinliği, binaların enerji kullanımlarının değerlendirilmesi vb. konular ile proje ve ülkemiz uygulamaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Yavuz ayrıca; talep oranı her geçen gün artan doğalgazın, güvenli ve tasarruflu bir şekilde kullanılabilmesi, sonuçta yurtdışına bağımlı olduğumuz bu enerji kaynağından azami verimin alınabilmesinin son derece önemli olduğunu vurgulayarak, ne gibi uygulamaların ve yaptırımların yapılması konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Uygulamaya yönelik projelendirme, tesisat ve cihaz montajı, bakım ve onarım konularında yapılan hatalardan da bahseden Yavuz, hem can hem de mal güvenliği açısından, böylesine önemli bir yakıt grubunun verimli bir şekilde kullanılmasıyla ilgili saptamalar yaparak bu konunun önemine özellikle vurgu yaptı. 

Seminer sonunda sunumu gerçekleştiren Hakan Yavuz‘a katkılarından dolayı, Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Alaaddin Eksin tarafından teşekkür plaketi verildi.