?II. SERBEST MÜŞAVİRLİK, MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ VE MESLEKİ DENETİM KURULTAYI? GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

02 Haziran 2009

TMMOB Makina Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen ve 18 Şubemizde düzenlenen yerel kurultaylarda seçilen delegelerin katılımıyla toplanan "II. Serbest Müşavirlik, Mühendislik Hizmetleri ve Mesleki Denetim Kurultayı", Ankara'da gerçekleştirildi.

Kurultay; Mekanik Tesisat Hizmetleri ve Proje Uygulamaları, AİTM Hizmetleri ve Proje Uygulamaları, Doğalgaz Hizmetleri ve Proje Uygulamaları ve Asansör Hizmetleri ve Proje Uygulamaları olarak dört ayrı oturum halinde düzenlendi. Şubemiz sekreteryalığında yürütülen AİTM Hizmetleri ve Proje Uygulamaları konulu rapor, Şube YK Sekreter üyesi Şenol Karaca tarafından sunuldu.