KÜTÜPHANEMİZ HİZMETİNİZDE...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Ağustos 2011

Kütüphanemiz, hafta içi her gün 09:30-12:30 ile 13:30-18:30 saatleri arasında sizleri bekliyor.

Kütüphanemiz sizleri bekliyor. Bilginin kolay ulaşılabilmesini ve paylaşılmasını sağlamak, bu bağlamda; Odamızın bugüne kadar yayınladığı tüm rapor, teknik kitap vb. kaynakların daha ferah ve çağdaş bir ortamda üyelerimizin kullanımına sunulması amacıyla açılmış Kütüphanemize sizleri bekliyoruz.

Kütüphanemizde temel mühendislik kitaplarını, meslek alanlarımızla ilgili kitapları, TMMOB kitaplarını ve 1954'ten bugüne Odamız yayınlarını inceleyebilir, ödünç alabilirsiniz. Üye ve öğrencilerimizin hizmetine sunulan kütüphanemizde sessiz bir ortamda araştırma ve okuma yapabilir, ders çalışabilir ve internet salonumuzdan ücretsiz faydalanabilirsiniz.