MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI (MMO) ANKARA ŞUBESİ, ÇANKAYA BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PROTOKOLÜNÜ YENİLEDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Ocak 2020

Çankaya ilçe sınırları içindeki asansörlerin tescil ve yıllık periyodik kontrollerinin dört yıl boyunca A Tipi Muayene Kuruluşu olan Makina Mühendisleri Odası (MMO) Ankara Şubesi tarafından gerçekleştirilmesi için 9 Ocak 2020 tarihinde Çankaya Belediyesi ile asansör protokolü yenilendi.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Özkalender arasında imzalanan protokol için düzenlenen törene; Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Asil, İmar ve Şehircilik Müdürü Belma Tekin, MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cemal Gedikoğlu, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Seyit Ali Korkmaz ve Şube Asansör Kontrol Merkezi Teknik Görevlisi Makina Mühendisi Bulkan Karaçoban ile Çankaya Belediyesi çalışanları Elektrik-Elektronik Mühendisi Ali Kepez ve Elektronik ve Haberleşme Mühendisi Seda Bingöl katıldı.

Yenilenen protokol ile dört yıl boyunca; Çankaya ilçe sınırları içindeki asansörlerin tescil ve yıllık periyodik kontrolleri, A Tipi Muayene Kurulu olan Makina Mühendisleri Odası Ankara Şubesi tarafından yapılacak.