MAMAK, SİNCAN, AKYURT VE POLATLI BELEDİYELERİ İLE ASANSÖR PROTOKOLÜ ÜZERİNE GÖRÜŞMELER YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Aralık 2012

MMO Ankara Şube heyeti, 6, 7 ve 11 Aralık 2012 tarihlerinde Mamak, Sincan, Akyurt ve Polatlı Belediyeleri ile Asansör Protokolü üzerine görüşmeler gerçekleştirdi

 

MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sadettin Özkalender, Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Nihat Ercanlı ve Asansör Kontrol Merkezi Sorumlusu Cemal Gedikoğlu, 6 Aralık 2012 tarihinde, Sincan Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Barın, Polatlı Belediye Başkanı Yakup Çelik, Polatlı Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Polatlı Kent Konseyi Başkanı Şaban Yılmaz, İmar ve Şehircilik Müdürü Erol Yiğit,  Makina Mühendisi Osman Bez`i makamlarında ziyaret ederek asansör protokolü imzalamak ve güvenli asansörlerle ilgili görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldiler.

MMO Ankara Şube heyeti, 07 Aralık 2012 tarihinde de Akyurt Belediye Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, 11 Aralık 2012 tarihinde ise Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Başkan Yardımcısı Erdoğan Karadağ ile bir araya gelerek, aynı konularda görüş alış verişinde bulundu ve bu belediye sınırları içerisinde yer alan asansörlerin denetlenmesi konusunda, A Tipi Muayene Kuruluşu olan Odamız ile Asansör Protokolü imzalamak ve Güvenli Asansörler konulu seminerler yapmak üzere, görüş alışverişinde bulundular.